Bülbülzade Abdullah Edip Ortaokulu

Vizyon: Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı devre ders başlangıcı 06:40 bitiş ise 12:30 Öğlenci devre ders başlangıcı 12:50 bitiş ise 18:30 ´dur.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bulbulzadeabdullahedipoo.meb.k12.tr

Adres - İNCİLİKAYA MAH. 37328 NOLU SK. OKUL SİTESİ NO 2 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Taşlıca bölgesi İncilikaya mahallesi. (Araç muayene istasyonu civarı)

Ulaşım İncilikaya-ünaldı özel halk otobüsleriyle ulaşım gerçekleştirilmektedir.Öğlenci ve sabahçı devre için öğretmen servisimiz vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır.